Sinds schooljaar 2019-2020 hebben we één gezamenlijke ouderraad.
Van beide locaties zijn er ouders afgevaardigd die deelnemen aan de ouderraad-bijeenkomsten en vele leuke activiteiten voor de kinderen organiseren.

Ouderraad De Achtbaan

De Ouderraad van Basisschool De Achtbaan bestaat sinds dit schooljaar uit 13 enthousiaste ouders van onze basisschool. Vanuit de locatie Fransebaan zijn dit Ines, Joyce, Machella, Marjanne, Michelle, Wilma en Xanthe en vanuit locatie Normandiëlaan Anne, Linda, Marlonne, Nafiye, Sabrina en Vivian.
Onze nieuwste leden stellen zich hieronder aan u voor.

1e rij vanaf links: Nafiye, Michelle, Marlonne
2e rij vanaf links: Marjanne, Sabrina, Ines, Wilma, Linda
3e rij vanaf links: Vivian, Joyce, Xanthe, Machella

De ouderraad houdt zich onder andere bezig met het (mede) organiseren van binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierbij valt te denken aan het sinterklaasfeest, de kerst- en paasviering.

Daarnaast verzorgt de ouderraad niet-schoolse activiteiten. Bijvoorbeeld de versiering van school bij Sinterklaas, Carnaval etc. Verder versturen we kaartjes of een attentie bij bijvoorbeeld ziekte en jubilea van meesters en juffen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van de OR of wilt u misschien zelf iets doen binnen school? U kunt altijd de leden van de ouderraad aanspreken.