Nieuwsflits

Belangrijke informatie voor ouders verzamelen wij in de Nieuwsflits. Om de twee weken is er een nieuwe editie.
Veel leesplezier!
Nieuwsflits
Cultuurweken in volle gang!
16-05-2022 - Bekijk in dit nieuwsbericht het openingsfilmpje van de Cultuurweken, met in de hoofdrol: (bijna) alle juffen en meesters van De Achtbaan!
22-04-2022 - In deze editie van de Nieuwsflits informatie over de datum van de schoolfoto's, de vlog van de leerlingenraad én een verslag van de bewonersavond omtrent de Nieuwbouw!
Nieuwsflits 22-4-2022
Definitief ontwerp nieuwe schoolgebouw!
04-04-2022 - Zoals u in de Nieuwsflits heeft kunnen lezen heeft er vanavond een bijeenkomst plaatsgevonden voor de omwonenden van ons nieuwe schoolgebouw aan de Fransebaan. Tijdens deze bijeenkomst hebben we het definitieve ontwerp van onze nieuwbouw gedeeld met omwonenden en natuurlijk willen we dit ook met u...